luni, 31 martie 2014

Text argumentativ despre importanta cunoasteri istoriei

Este important sa stim cine suntem ,din cine ne tragem.
Consider totusi ca acest lucru nu este unul extrem de important si necesar ,de aceea un prim argument ar fi ca in ciuda faptului ca toti ar trebui sa stim cine ne sunt strabuni,acest lucru nu ne poate hotarî sau schimba in vreun fel viitorul.
Un al doilea argument este faptul ca in ciuda religiei,a culturii,cetateniei sau a altor lucruri avem nevoie de cultura ,pentru ca,bineinteles este important pentru noi sa stim cat de putin despre anumite evenimente ce au marcat istoria sau nu; s-au despre anumiti oamenii ce intr-un fel sau altul ne-au schimbat si noua destinele.
Bineinteles ca atata timp cat exista oamenii documentati exista si categoria opusa.
Fie ca vrem sau nu,acesta nu este un lucru pe care il putem controla sau schimba ,nu in totalitate .
Consider ca intotdeauna cand avem prilejul de a purta o discutie cu o persoana,am putea sa ii oferim cateva date.Sunt atatea persoane care nu au dreptul la educatie din cauza conditiei sociale,minimul pe care il putem face este de a imbogati cultura unui om cu "cateva cunostiinte".
In concluzie sa nu uitam cine suntem ,de unde ne tragem ,si sa nu uitam ca intotdeauna cand avem o discutie sa reusim sa imbogatim cunostiintele acelei persoane cu minim o informatie.

3 comentarii:

  1. "s-au despre anumiti oamenii"
    "in ciuda religiei,a culturii,cetateniei sau a altor lucruri avem nevoie de cultura"
    in ciuda culturii avem nevoie de cultura
    Slaba romana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-mi voie sa te contrazic, nu a spus asa. Ci in felul acesta"" in ciuda religiei, a culturi, a cetateniei sau a altol lucruri avem nevoie de cultura" .. Da,a cam repetat cuvintele dar in loc de cultura poti scrie " istorie, bogatie a mintii"

      Ștergere
    2. Nu a articulat multe cuvinte, a scris "s-au" in loc de "sau", s-a repetat si mai sunt si alte greseli.

      Ștergere