joi, 29 mai 2014

Day 2

0:18
Inca o noapte in care adorm tarziu , intr-un final ce mai conteaza.Am trecut prin multe azi..o multime de fiorii si de emotii.
Am plans de tristete si de fericire in aceelasi timp,lucru care s-a intamplat rar.
Il priveam atenta in timp ce intra in camera mea cu o vaza imensa si multe multe lalele , ii vedeam ochii inlacrimati si mi-am dat seama cat de mult poate insemna un copil pentru parinti si invers.
Apoi bineinteles m-am gandit dinou la el, m-am gandit la mine si m-am gandit la noi , insa am crescut ..acum realizez ca nu poti tine o persoana langa tine cu forta si ca indiferent cat de mult ai tine la o persoana nu are nici un rost daca sentimentele nu iti sunt impartasite.
Dar nu sunt trista..iar mint ,stiu !

Sunt trista,trece..optimista ? Haha,poate..depinde.
Ma gandesc la viitor ,ma gandesc la aceea persoana pe care vreau sa o iubesc pana acolo unde incepe ura..ma gandesc de ce nu m-ai lasat sa te iubesc pe tine,si da doare,insa ma opresc aici,explicatiile poate nici macar nu isi au rostul.
de multe ori pierdem persoane dragi din cauza unor alegeri gresite,din cauza unor lucruri gresite..si ah,sinceritatea care la multi lipseste cu desavarsire..
Acum dorm..si tot ce imi doresc e sa nu visez..nu pe el
Doare,lafel ca acum cativa ani.inca sunt socata ,si uimita cum uni oamenii nu isi schimba obiceiurile,cum prefera sa renunte .
Insa ce conteaza? Eu nu voi renunta la ceea ce iubesc ,pana in momentul in care voi realiza ca nepasarea/indiferenta acelei persoane demonstreaza contrariul sentimentelor ce le port in suflet.
Dorm,in sfarsit, linistita.
Si cu planuri noi.. maine voi realiza un vis,un vis. Yeeeps.